Wijngeuren


Wijn goed kunnen beoordelen vergt een geoefende neus en die neus is eenvoudig te trainen. Met behulp van de Aromabar wijnaroma's zult u snel in staat zijn iedere wijn goed te beoordelen. Wijneducatie waar een luchtje aan zit.Weergave per pagina
Sorteren op
Productnr.: GR-AC0139

 

Van wijnamateur tot wijnspecialist, de AROMABAR Premium Edition maakt het mogelijk. Welke wijnliefhebber wil het niet, zijn kennis op speelse wijze uitbreiden ? Voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot wijnspecialist bestaat er nu een "school voor het reukorgaan", de AROMABAR Premium Edition. De prachtige houten kist met 60 geurflacons is ideaal om het herkennen van geuren te trainen. Talloze sommeliers en wijnexperts gebruiken de Premium Edition om hun reukzin te verbeteren.

329,00 *


Kan verzonden worden binnen 1 - 3 werkdagen.

Productnr.: GR-AC0110

De AROMABAR Rode en Witte Wijn assortimentsdoos bevat de voornaamste aroma's die men in rode en witte wijn aantreft. De verpakking bevat 24 geurflacons en een Engelstalig instructieboekje. Breid uw kennis uit en train uw neus voor wijn. Ideaal voor wijnkenners en een uitstekend geschenk voor de wijnliefhebber.

133,00 *


Kan verzonden worden binnen 1 - 3 werkdagen.

Productnr.: GR-AC0082

De AROMABAR Witte Wijn assortimentsdoos bevat de voornaamste aroma's die men in witte wijn aantreft. De verpakking bevat 12 geurflacons en een Engelstalig instructieboekje. Breid uw kennis uit en train uw neus voor wijn. Ideaal voor wijnkenners en een uitstekend geschenk voor de wijnliefhebber.

82,50 *
Productnr.: GR-AC0083

De AROMABAR Rode Wijn assortimentsdoos bevat de voornaamste aroma's die men in rode wijn aantreft. De verpakking bevat 12 geurflacons en een Engelstalig instructieboekje. Breid uw kennis uit en train uw neus voor wijn. Ideaal voor wijnkenners en een uitstekend geschenk voor de wijnliefhebber.

82,50 *
Productnr.: GR-AC0084

De AROMABAR Eikengerijpte Wijn assortimentsdoos bevat de voornaamste aroma's die men in eikengerijpte wijn aantreft. De verpakking bevat 12 geurflacons en een Engelstalig instructieboekje. Breid uw kennis uit en train uw neus voor wijn. Ideaal voor wijnkenners en een uitstekend geschenk voor de wijnliefhebber.

82,50 *
Productnr.: GR-AC0085

De AROMABAR Foutgeuren assortimentsdoos bevat de voornaamste aroma's van fouten die men in wijn kan aantreffen. De verpakking bevat 12 geurflacons en een Engelstalig instructieboekje. Breid uw kennis uit en train uw neus voor wijn. Ideaal voor wijnkenners en een uitstekend geschenk voor de wijnliefhebber.

82,50 *
* Prijzen incl. 21% BTW.